Kotisiivouspalvelu

Tarvitsetko apua kodin siivouksessa, oli kyseessä sitten pieni tai suuri siivousurakka? Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua, joka pitää kotisi siistinä ja raikkaana? 

Me olemme täällä auttamassa! Tarjoamme laadukasta ja asiakaslähtöistä siivouspalvelua sopimuksen mukaan. Olipa kyseessä sitten viikkosiivous, kevätsiivous tai vaikkapa muuttosiivous, me hoidamme homman puolestasi. 

Kotisiivouspalvelumme tukee turvallista ja viihtyisää kotona asumista sekä vapauttaa aikaa tehdä enemmän itselle mieluisia asioita.

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa siivouksen tarpeen, työtehtävät ja käyntimäärät. Siivoukset tehdään joko asiakkaan omilla siivousvälineillä tai yrityksemme välineitä käyttäen. Kerrothan siitä meille ennen palvelun aloitusta, niin tuomme sellaiset mukanamme.

Pyrimme siihen että jokaisen asiakkaan luona käy joka siivouksella sama henkilö jotta kodin siivoustyöt ja -välineet sekä asiakas ovat työntekijälle tuttuja. Myös asiakkaalle on mukavampaa kun ei aina saavu uusi henkilö hänen kotiinsa. Työmme teemme huolellisesti,  siivouspalvelusuunnitelman mukaisesti. 

Viikkosiivoukseen kuuluu pölyjen pyyhkiminen, imurointi, lattioiden pesu, wc:n pesu, keittiön tasojen siistiminen.  Jos haluat mattojen ulos vientiä, ikkunoiden / parvekelasien tai saunan pesua, kerrothan meille niin osaamme varata riittävästi siivousaikaa. 

Tuotamme kotisiivouspalvelua itsemaksaville laskulla. 

Palvelu on arvonlisäverotonta silloin, jos henkilö ei itse kykene suoriutumaan kodin tarvittavista siivoustehtävistä. 

Palvelu oikeuttaa 60% kotitalousvähennykseen silloin kun on tehty kanssamme palvelusuunnitelma ja-sopimus. Hinnasto löytyy nettisivuiltamme.


Tuotamme kotisiivouspalvelua näissä kunnissa:

  • Tampereen kaupunki
  • Lempäälän kunta
  • Kangasala
  • Nokia
  • Ylöjärvi
  • Pirkkala
  • Sopimuksen mukaan myös muissa Pirkanmaan kunnissa.  Asiasta lisätietoja soittamalla.