Tietoa meistä

Pirkanmaan Avustajakeskus Oy on perustettu tuottamaan palveluja eri tavoin vammautuneille, varttuneemmalle väelle ja henkilöille jotka haluavat apua arjen askareisiin. Palveluitamme ovat henkilökohtainen avustaminen ja kotisiivoustyöt. Palvelumme suunnitellaan sopiviksi yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yrityksen taustalta löytyy kokemusta ja osaamista palveluiden tuottamisesta ja työn tekemisestä usealta vuodelta. Toimintaamme ohjaa luotettavuus ja ihmisläheisyys. Tämän tekstin alapuolelta löydät meidän esittelyt. Meidän lisäksi Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:ssä työskentelee monta ammattitaitoista henkilöä avustajina ja kotisiivoojina. 

JENNI PELTONEN

TOIMITUSJOHTAJA / YRITTÄJÄ

Olen Jenni Peltonen yrittäjä ja Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:n perustaja.

Yrityksen perustin, koska haluan tuottaa hyvää, laadukasta ja ihmisläheistä palvelua asiakkaillemme. Olen työskennellyt useampia vuosia henkilökohtaisen avustamisen parissa avustajana ja asiakaspalvelussa. 

Ala on lähellä sydäntäni. Avustustyön parissa olen saanut paljon uusia tuttavuuksia, kokemuksia ja elämyksiä. Kokemukseni henkilökohtaisena avustajana työskentelystä tuo näkemystä siihen, miten saamme luotua työntekijöillemme ja asiakkaillemme kuuntelevan, huomioivan ja välittävän ilmapiirin. 

Avustaja meidän yrityksemme kautta voi olla yksi elämäsi parhaimpia päätöksiä. Kannattaa kokeilla!

SUVI PULKKINEN

KOORDINAATTORI

Olen Suvi Pulkkinen ja aloitin henkilökohtaisen avun koordinaattorina Pirkanmaan Avustajakeskuksessa marraskuun alussa 2023.

Ammatiltani olen lähihoitaja. Valmistuin vanhuspuolelta 2009. Valmistumisen jälkeen olen toiminut kotihoidossa ja palvelutaloissa. Ennen Pirkanmaan Avustajakeskukselle tuloa toimin lisäksi yrittäjänä kuusi vuotta. 

Työssäni olen asiakaslähtöinen, empaattinen, Pohjalaiseen tapaan rehti ja reipas. Ihmisten auttaminen tavalla tai toisella on aina ollut minulle hyvin tärkeää. Olen todella iloinen kun saan olla mukana Pirkanmaan Avustajakeskuksessa tekemässä tärkeää ihmisten auttamistyötä. 

Olethan yhteydessä, niin jutellaan lisää avustamisasioista.

MARIA HÄMÄLÄINEN

KOORDINAATTORI

Olen Maria Hämäläinen ja aloitin Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:ssa koordinaattorin työtehtävissä 1.9.2021. 

Siirryin koordinaattorin työtehtäviin erikoissairaanhoidosta, jossa olin työskennellyt 6 vuotta osastonsihteerinä. Koulutukseltani olen datanomi ja lähihoitaja.

Innostuin koordinaattorin työtehtävästä Pirkanmaan Avustajakeskuksessa, koska haluan olla tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia ja kotonapärjäämistä yhdessä kaikkien työntekijöidemme kanssa. Henkilökohtaista apua pidän erittäin tärkeänä ja arvostusta ansaitsevana työnä. Olen työskennellyt avustavissa ja hoidollisissa töissä.

Myös minut tavoittaa toimistolta!