TIETOA MEISTÄ

Pirkanmaan Avustajakeskus Oy on perustettu tuottamaan palveluja eri tavoin vammautuneille sekä varttuneemmalle väelle. Palvelumme tuotetaan kokonaisuudessaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yrityksen taustalta löytyy kokemusta ja osaamista palveluiden tuottamisesta ja työn tekemisestä usealta vuodelta. Toimintaamme ohjaa luotettavuus ja ihmisläheisyys. Tämän tekstin alapuolelta löydät meidän esittelyt. Meidän lisäksi Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:ssä työskentelee monta ammattitaitoista henkilöä. 

JENNI PELTONEN
PERUSTAJA/TOIMITUSJOHTAJA

Olen Jenni Peltonen yrittäjä ja Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:n perustaja.

Yrityksen perustin, koska haluan tuottaa hyvää, laadukasta ja ihmisläheistä palvelua asiakkaillemme. Olen työskennellyt useampia vuosia henkilökohtaisen avustamisen parissa avustajana ja asiakaspalvelussa. 

Ala on lähellä sydäntäni. Avustustyön parissa olen saanut paljon uusia tuttavuuksia, kokemuksia ja elämyksiä. Kokemukseni henkilökohtaisena avustajana työskentelystä tuo näkemystä siihen, miten saamme luotua työntekijöillemme ja asiakkaillemme kuuntelevan, huomioivan ja välittävän ilmapiirin. 

Avustaja meidän yrityksemme kautta voi olla yksi elämäsi parhaimpia päätöksiä. Kannattaa kokeilla!

TIINA SINGHATEH

OMAISHOITO VASTAAVA


Olen Tiina Singhateh. Aloitin työni PIrkanmaan Avustajakeskus Oy:ssä elokuussa 2022 vastuualueenani omaishoidon palvelut.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, muistihoitaja, geronomi AMK ja YAMK.

Sotelalla työni olen aloittanut v. -98 kerryttäen työkokemusta mm. hoitajan työstä kehittämistyön ja sosiaaliohjauksen kautta esihenkilötyöhön. Jokaisessa työssä lähellä sydäntäni on ollut erityisesti omaishoitotilanteet, omaishoitajien hyvinvointi ja omaishoitajien tukeminen heidän arvokkaassa työssään.

Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:n ja omasta puolestani haluan olla jatkossakin tukemassa omaishoitajan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista asiakaslähtöisesti sekä omaishoitajan, että -hoidettavan näkökulmasta.

Minuun voit olla yhteydessä omaishoitoon ja sen arkeen sekä omaishoitajan vapaiden sijaistamiseen liittyvissä asioissa.

AIRA PIHLAINEN
KOORDINAATTORII

Olen Aira Pihlainen Tampereelta.Aloitin henkilökohtaisen avustuksen työn parissa muutama vuosi sitten.

Pitkän työurani olen tehnyt toimistotöissä julkisella sektorilla, jossa myös tutustuin vuosia sitten Jenni Peltoseen. Hänen kertoessaan ajatuksestaan perustaa Pirkanmaan Avustajakeskus, olin hengessä mukana ja oli luonnollista, että siirryin hänen palvelukseen tammikuussa 2020. Palvelusihteerin tehtävään siirryin saman vuoden syyskuussa.

Tässä työssä olen saanut tavata mielenkiintoisia henkilöitä ja kuullut erilaisia elämäntarinoita. Ajatukseni on, että kaikilla ihmisillä pitää olla tasavertainen, hyvä ja ihmisarvoinen elämä. Teemme yhdessä avustajien kanssa työtä sen toteutumiseksi. 

Haluamme tehdä päivistä mahdollisimman mielekkäitä asiakkaidemme edoilla. 

Palveluksessamme oleville avustajille annamme edellytykset arvostettuun työhön, ajankohtaista tietoa,  heidän työhyvinvointiaan unohtamatta.

Tavoitat minut toimistoltamme. 


MARIA HÄMÄLÄINEN 

KOORDINAATTORI

Olen Maria Hämäläinen ja aloitin  Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:ssa koordinaattorin työtehtävissä 1.9.2021. 

Siirryin koordinaattorin työtehtäviin erikoissairaanhoidosta, jossa olin työskennellyt 6 vuotta osastonsihteerinä. Koulutukseltani olen datanomi ja lähihoitaja.

Innostuin koordinaattorin työtehtävästä Pirkanmaan Avustajakeskuksessa, koska haluan olla tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia ja kotonapärjäämistä yhdessä kaikkien työntekijöidemme kanssa. Henkilökohtaista apua pidän erittäin tärkeänä ja arvostusta ansaitsevana työnä. Olen työskennellyt avustavissa ja hoidollisissa töissä.

Myös minut tavoittaa toimistolta!