TIETOA MEISTÄ

Pirkanmaan Avustajakeskus Oy on perustettu tuottamaan palveluja eri tavoin vammautuneille sekä varttuneemmalle väelle. Palvelumme tuotetaan kokonaisuudessaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yrityksen taustalta löytyy kokemusta ja osaamista palveluiden tuottamisesta ja työn tekemisestä usealta vuodelta. Toimintaamme ohjaa luotettavuus ja ihmisläheisyys. Tämän tekstin alapuolelta löydät meidän esittelyt. Meidän lisäksi Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:ssä työskentelee monta ammattitaitoista henkilöä. 

JENNI PELTONEN
PERUSTAJA/TOIMITUSJOHTAJA

Olen Jenni Peltonen yrittäjä ja Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:n perustaja.

Yrityksen perustin, koska haluan tuottaa hyvää, laadukasta ja ihmisläheistä palvelua asiakkaillemme. Olen työskennellyt useampia vuosia henkilökohtaisen avustamisen parissa avustajana ja asiakaspalvelussa. 

Ala on lähellä sydäntäni. Avustustyön parissa olen saanut paljon uusia tuttavuuksia, kokemuksia ja elämyksiä. Kokemukseni henkilökohtaisena avustajana työskentelystä tuo näkemystä siihen, miten saamme luotua työntekijöillemme ja asiakkaillemme kuuntelevan, huomioivan ja välittävän ilmapiirin. 

Avustaja meidän yrityksemme kautta voi olla yksi elämäsi parhaimpia päätöksiä. Kannattaa kokeilla!

TIINA SINGHATEH

PALVELUPÄÄLLIKKÖ/OMAISHOITO VASTAAVA


Olen Tiina Singhateh. Aloitin työni PIrkanmaan Avustajakeskus Oy:ssä elokuussa 2022 vastuualueenani omaishoidon palvelut.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, muistihoitaja, geronomi AMK ja YAMK.

Sotealalla työni olen aloittanut v. -98 kerryttäen työkokemusta mm. hoitajan työstä kehittämistehtävien ja sosiaaliohjauksen kautta esihenkilötyöhön. Jokaisessa työssä lähellä sydäntäni on ollut erityisesti omaishoitotilanteet, omaishoitajien hyvinvointi ja omaishoitajien tukeminen heidän arvokkaassa työssään.

Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:n ja omasta puolestani haluan olla jatkossakin tukemassa omaishoitajien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista asiakaslähtöisesti sekä omaishoitajan, että -hoidettavan näkökulmasta.

Minuun voit olla yhteydessä omaishoitoon ja sen arkeen sekä omaishoitajan vapaiden sijaistamiseen liittyvissä asioissa.

JENNA STINSON-PÖLLÄNEN
KOORDINAATTORI 

Olen Jenna Stinson-Pöllänen. Olen aloittanut henkilökohtaisena avustajana Pirkanmaan Avustajakeskuksella heinäkuussa 2021. Siirryin koordinaattorin tehtäviin lokakuun alusta 2022.

Olen kirjoittanut itseni ylioppilaaksi 2016, jonka jälkeen olen aktiivisesti pitänyt itseni työelämässä painottuen erityisesti erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin. Olen työskennellyt mm. myynnin, asiakaspalvelun sekä turvallisuusalan tehtävissä.

Arvoihini kuuluvat tasavertaisuus, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus. Tahdon olla aidosti läsnä positiivisella ja auttamishaluisella energiallani ja kohdata ihmisen ihmisenä. 

Pirkanmaan Avustajakeskus on luonut minulle täydelliset puitteet olla elementissäni. Tässä työssä pääsen kehittämään yhä parempaa ja asiakas ystävällisempää avustamismispalvelua, yhdessä sydämellisen työtiimimme kanssa. Sujuva arki ja turvallisuuden tunne ovat jokaisen oikeus, josta me pidämme kiinni asiakkaidemme tarpeita ja toiveita kunnioittaen!

MARIA HÄMÄLÄINEN 

TOIMISTOSIHTEERI

Olen Maria Hämäläinen ja aloitin Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:ssa koordinaattorin työtehtävissä 1.9.2021. 

Siirryin koordinaattorin työtehtäviin erikoissairaanhoidosta, jossa olin työskennellyt 6 vuotta osastonsihteerinä. Koulutukseltani olen datanomi ja lähihoitaja.

Innostuin koordinaattorin työtehtävästä Pirkanmaan Avustajakeskuksessa, koska haluan olla tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia ja kotonapärjäämistä yhdessä kaikkien työntekijöidemme kanssa. Henkilökohtaista apua pidän erittäin tärkeänä ja arvostusta ansaitsevana työnä. Olen työskennellyt avustavissa ja hoidollisissa töissä.

Myös minut tavoittaa toimistolta!