Tietoa meistä

Pirkanmaan Avustajakeskus Oy on perustettu tuottamaan palveluja eri tavoin vammautuneille sekä varttuneemmalle väelle. Palvelumme tuotetaan kokonaisuudessaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yrityksen taustalta löytyy kokemusta ja osaamista palveluiden tuottamisesta ja työn tekemisestä usealta vuodelta. Toimintaamme ohjaa luotettavuus ja ihmisläheisyys. Tämän tekstin alapuolelta löydät meidän esittelyt. Meidän lisäksi Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:ssä työskentelee monta ammattitaitoista henkilöä. 

JENNI PELTONEN

YRITTÄJÄ/TOIMITUSJOHTAJA

Olen Jenni Peltonen yrittäjä ja Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:n perustaja.

Yrityksen perustin, koska haluan tuottaa hyvää, laadukasta ja ihmisläheistä palvelua asiakkaillemme. Olen työskennellyt useampia vuosia henkilökohtaisen avustamisen parissa avustajana ja asiakaspalvelussa. 

Ala on lähellä sydäntäni. Avustustyön parissa olen saanut paljon uusia tuttavuuksia, kokemuksia ja elämyksiä. Kokemukseni henkilökohtaisena avustajana työskentelystä tuo näkemystä siihen, miten saamme luotua työntekijöillemme ja asiakkaillemme kuuntelevan, huomioivan ja välittävän ilmapiirin. 

Avustaja meidän yrityksemme kautta voi olla yksi elämäsi parhaimpia päätöksiä. Kannattaa kokeilla!

TIINA SINGHATEH

PALVELUPÄÄLLIKKÖ/OMAISHOITO VASTAAVA/ RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPEUTTI

Aloitin työni Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:ssä elokuussa 2022. Toimin yrityksen palvelupäällikkönä sekä omaishoitoasioista vastaavana. Lisäksi olen aloittanut opiskelijana ratkaisukeskeisen lyhytterapia-palvelun toukokuussa 2023.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, muistihoitaja, geronomi AMK ja Sosiaalialan YAMK. Tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeisen lyhytterapian erikoistumisopintoja sekä psykoterapeuttisia valmiuksia AlfaPartners Academyssä.

Sosiaali- ja terveysalalla työni olen aloittanut v. -98 kerryttäen työkokemusta mm. hoitajan työstä kehittämistehtävien ja sosiaaliohjauksen kautta esihenkilötyöhön. Olen työskennellyt elämänkaaren eri vaiheissa: lasten ja perheiden kanssa, työikäisten sekä ikäihmisten kanssa. Olen kohdannut erilaisissa elämänvaiheissa ja elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Sydäntäni lähellä on ihmisten tukeminen arjen elämässä heidän tarpeitaan ja valintojaan kunnioittaen, olla lähellä ja läsnä, päästä yhdessä eteenpäin ratkaisuja etsien ja löytäen.

Minuun voit olla yhteydessä mieltäsi askarruttavissa asioissa, autan parhaani mukaan.

JENNA STINSON-PÖLLÄNEN
KOORDINAATTORI 

Olen Jenna Stinson-Pöllänen. Olen aloittanut henkilökohtaisena avustajana Pirkanmaan Avustajakeskuksella heinäkuussa 2021. Siirryin koordinaattorin tehtäviin lokakuun alusta 2022.

Olen kirjoittanut itseni ylioppilaaksi 2016, jonka jälkeen olen aktiivisesti pitänyt itseni työelämässä painottuen erityisesti erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin. Olen työskennellyt mm. myynnin, asiakaspalvelun sekä turvallisuusalan tehtävissä.

Arvoihini kuuluvat tasavertaisuus, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus. Tahdon olla aidosti läsnä positiivisella ja auttamishaluisella energiallani ja kohdata ihmisen ihmisenä. 

Pirkanmaan Avustajakeskus on luonut minulle täydelliset puitteet olla elementissäni. Tässä työssä pääsen kehittämään yhä parempaa ja asiakas ystävällisempää avustamismispalvelua, yhdessä sydämellisen työtiimimme kanssa. Sujuva arki ja turvallisuuden tunne ovat jokaisen oikeus, josta me pidämme kiinni asiakkaidemme tarpeita ja toiveita kunnioittaen!

MARIA HÄMÄLÄINEN 

KOORDINAATTORI

Olen Maria Hämäläinen ja aloitin Pirkanmaan Avustajakeskus Oy:ssa koordinaattorin työtehtävissä 1.9.2021. 

Siirryin koordinaattorin työtehtäviin erikoissairaanhoidosta, jossa olin työskennellyt 6 vuotta osastonsihteerinä. Koulutukseltani olen datanomi ja lähihoitaja.

Innostuin koordinaattorin työtehtävästä Pirkanmaan Avustajakeskuksessa, koska haluan olla tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia ja kotonapärjäämistä yhdessä kaikkien työntekijöidemme kanssa. Henkilökohtaista apua pidän erittäin tärkeänä ja arvostusta ansaitsevana työnä. Olen työskennellyt avustavissa ja hoidollisissa töissä.

Myös minut tavoittaa toimistolta!

NETTA PELTONIEMI

RATKAISUKESKEINEN VALMENTAJA

Olen 35-vuotias ratkaisukeskeinen valmentaja. Olen käynyt myös eläinavusteisen valmentajan tutkinnon Hämeen ammattikorkeakoulussa. Luonteeltani olen herkkä, avarakatseinen, ystävällinen, iloinen, eläinrakas ja empaattinen. 

Haluan auttaa ihmisiä näkemään itsensä myötätunnon ja hyväksynnän kautta. Koen nykyisen maailman kovin suorituskeskeisenä, eikä erilaisille ihmisille aina anneta tarpeeksi tilaa tulla esille juuri sellaisena kuin he ovat. Monet asiat luovat paineita ja epäonnistumisen tunteita. Vaatimukset ovat kasvaneet niin työpaikoilla kuin kotiympäristössäkin. 

Haluan tukea ihmisiä löytämään itsestään ne voimavarat ja lempeyden, joilla he voivat kaiken keskellä kokea olonsa turvalliseksi.